Voor vragen of advies, neem direct contact met ons op

Notary

Het WLP-Law Compliance Team is gespecialiseerd in Compliance Services en kan u op elk niveau bijstaan.

Notariële Services

Het notariële team adviseert onze internationale en nationale cliënten eveneens op het gebied van herstructureringen, reorganisaties, fusies en overnames, corporate governance, joint ventures, banking & finance, kapitaalmarkttransacties, venture capital en private equity transacties, als ook (commerciële) vastgoed transacties.

Door de opbouw van ons kantoor zijn wij toegankelijk, en bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak.

Internationaal fiscaal advies voor bedrijven, expats en particulieren

Kortom, wij bieden integrale compliance dienstverlening, in samenwerking met onze advocaten en onze notaris. Dit alles samen met onze onafhankelijkheid van grotere kantoren en accountants, in combinatie met het internationale karakter van onze dienstverlening, het persoonlijke karakter van onze juridische en fiscale samenwerking met onze cliënten en onze proactieve aanpak, maakt ons onderscheidend.

Onze fiscalisten zijn gespecialiseerd in vennootschapsbelasting in een internationaal perspectief. Naast advieswerk verzorgen zij ook uw jaarlijkse aangifte vennootschapsbelasting. Uiteindelijk is die belastingaangifte het sluitstuk van onze fiscale compliance advisering.

Het Compliance Services Team staat onder leiding van mevrouw Lisanne Bruiskens-van Mervennée, voor vragen kunt u altijd contact met haar opnemen.

Op het gebied van Compliance Services zijn wij vanzelfsprekend ook uw vertrouwde partner. Onze inspanningen stoppen ook niet na een eerste project of advies. Wij implementeren het en voeren het voor u uit. Laat ons uw zaken uit handen nemen.

Wij lossen uw Compliance kwesties op.

Onze experts op het gebied van Notary

Anneleen is een ervaren paralegal / notarieel assistent. Zij ondersteunt de notaris van WLP-Law over de volle breedte van het ondernemingsrecht, alsmede…
Lees meer

Anneleen van der Most

Paralegal – Notarieel Assistent

Paul adviseert (inter)nationale cliënten over bedrijfsstructuren en reorganisaties, kapitaalmarkttransacties, (inter)nationale fusies en…
Lees meer

Paul Westhoff

Partner – Notariaat