Voor vragen of advies, neem direct contact met ons op

Over ons

Met een handdruk werd het kantoor in 2010 in Amsterdam opgericht. Onze partners zijn toegewijde ondernemingsrecht advocaten en belastingadviseurs. Inmiddels hebben wij ons kantoor uitgebreid met een notaris en een notariële sectie. De zorgen van onze cliënten en het oplossen van hun problemen zijn voor ons van essentieel belang daarmee ook onze zaak.

WLP-Law is een boetiekkantoor, gespecialiseerd in ondernemingsrecht, belastingrecht en notariaat. Wij bieden juridisch en fiscaal advies van het hoogste niveau, gecombineerd met een persoonlijke, proactieve en ‘hands-on’ benadering. Alle partners hebben meer dan 25 jaar ervaring o.a. bij grote advocatenkantoren of ‘Big Four’-kantoren. Zij worden beschouwd als experts in hun vakgebied. Zij vormen een solide team van professionals die de behoeften van onze cliënten boven alles stellen.

WLP-Law is een onafhankelijk advocatenkantoor dat zich voornamelijk richt op cliënten met internationale activiteiten en/of ambities. Dankzij onze goede relaties met vergelijkbare toonaangevende kantoren in binnen- en buitenland met alle belangrijke rechtsgebieden, kunnen wij bedrijven over de hele wereld adviseren. Daarnaast adviseren wij uiteraard ook Nederlandse cliënten, variërend van MKB tot vermogende particuliere en start-ups. 

WLP-Law heeft een onderscheidende structuur. Onze verhouding tussen medewerkers en partners ligt aanzienlijk lager dan bij andere kantoren. WLP-Law heeft geen piramidale structuur. Op deze manier kunnen wij een echt persoonlijke aanpak bieden. Het stelt ons in staat om uitstekende resultaten te behalen voor onze cliënten.

Altijd persoonlijk contact

Julia Kids Foundation

Giving back!  

Sinds haar oprichting in 2010 ondersteunt WLP-Law de Julia Kids Foundation, een in Nederland gevestigde not for profit stichting met ‘ANBI-status’. Deze Foundation streeft ernaar om kinderen met een achterstand een eerlijke kans te geven in de maatschappij. De stichting is vernoemd naar Julia, een jonge vrouw met het syndroom van Down.  

Het eerste project van de stichting is de ondersteuning van het ‘Sunlight Kids House’ voor kinderen, gelegen in Ho Chi Minhstad (Saigon) in Vietnam. ‘Sunlight’ biedt onderdak aan ongeveer 26 kinderen die om verschillende redenen geen thuis hebben. De leeftijden van de kinderen variëren van 4 tot 18 jaar. Voorheen leefden zij op straat en als er ruimte is, kunnen zij worden opgevangen in het ‘Sunlight’ huis. Ze krijgen daar onderdak, medische en tandheelkundige zorg, voedsel en kleding. Alle kinderen zijn of worden ingeschreven op een lokale school of ontvangen onderwijs binnen het Sunlight-huis zelf. De kinderen wonen, eten en doen buiten schoolse activiteiten samen. Er zijn twee begeleiders en  een kok aanwezig. 

Bij WLP-Law willen wij graag ons steentje bijdragen aan de maatschappij. Ons kantoor ondersteunt daarom de ‘Julia Kids Foundation’.  Met onze donatie wordt mede voorzien in alle dagelijkse behoeften van de kinderen.

Sunlight house

Sunlight House is een van vier weeshuizen in Ho Chi Minhstad die vanuit Nederland gesponsord worden via de Stichting K.I.D.S. Deze stichting onderhoudt contact met WOCA, de Women’s Charity Organization HCMC, die de huizen beheert en verantwoording aflegt over de besteding van de middelen. Elke euro komt rechtstreeks ten behoeve van de jongens terecht. 

Sommige van de jongens hebben geen ouders meer, van sommigen zijn de ouders gescheiden, en van anderen zijn de ouders niet bekend, waardoor de jongens op straat belanden.. In dat geval neemt de politie contact op met de WOCA, en indien er plaats is in een van de huizen, wordt het kind opgevangen. 

Naast de Sunlight Kids House, sponsort de stichting ook mede het Thien Phuoc House in Ho Chi Minhstad voor gehandicapte kinderen.  Dit huis werd oorspronkelijk opgericht voor slachtoffers van ‘agent orange’ uit de Vietnamoorlog. Op dit moment verblijven daar circa 60 zwaar gehandicapte kinderen.  Alle kinderen worden dagelijks gewassen, gevoed, en verzorgd met manuele therapie. De begeleiding wordt verzorgd door Sister Le Kim Chi, een non, en haar verpleegsters, zeven dagen per week, 24 uur per dag. En dat alles met een glimlach!

Aan het woord:

Maarten van Buuren

Nulla mollis arcu nec libero lobortis congue. Duis sit amet elit libero. Vivamus eget ex quis neque finibus rutrum. In quam neque, eleifend non blandit dictum, imperdiet non dolor. Morbi lacinia ut mauris a tincidunt.

Quisque venenatis quam at mollis vulputate. Suspendisse eleifend, neque id dignissim iaculis, metus orci vestibulum quam, sed elementum eros turpis ut elit.

Lees meer over Maarten van Buuren

Aan het woord:

Maarten van Buuren

WLP-Law staat voor ‘Westinghouse Legal Partners’; uw juridische partner. Wij lossen uw problemen op en gaan de uitdaging met u aan. 

Bij ons kunt u terecht. Of het nu een overnametransactie betreft, een geschil of een complex contract. Samen met u regelen wij het en lossen wij het op.

Lees meer over Maarten van Buuren